Jméno a příjmení: Hana Hejsková

Město, ve kterém bude mentoring probíhat: Praha nebo online

Oblast specializace: Public Relations, strategická & krizová komunikace, vztahy s médii, řízení komunikačních týmů, osobní značka, prezentační dovednosti v každodenní rutině

Mentoruji v jazyce: ČJ, AJ

 

Proč jsem se rozhodla být mentorkou:

Když podpoříme druhé, rosteme spolu s nimi. Když poznáváme druhé, rozšiřují se i naše obzory. Když sdílíme, posiluje i naše energie.

O mně:

V minulých více než 20 letech jsem si ten náš „náš PR rybníček“ proplavala od asistentské pozice až na pozice tiskové mluvčí nebo ředitelky komunikace. Mám za sebou komunikační projekty v Čechách a na Slovensku. Řídila jsem vnitřní a vnější komunikaci, byla jsem šéfredaktorkou interních časopisů. V roce 2009 jsem se stala nejcitovanější tiskovou mluvčí firem z komerční sféry v České republice. Pět let jsem také zastupovala ČR v porotě mezinárodní komunikační soutěže European Excellence Awards.

Dnes si mne firmy najímají na zapeklité komunikační projekty anebo třeba na to, aby jim sestavila funkční tým komunikace či pomohla nastavit komunikaci s médii. K tomu vedu semináře public relations, krizové komunikace a prezentačních dovedností a také individuální mediální tréninky. Řídím také lokální časopis a komunitní web Čtvrťák.

A víte co? Mám daleko k dokonalosti. Blízko mám ale k lidem. Ráda sdílím zkušenosti, pomáhám jim růst a vidět, že v komunikaci všechno se vším souvisí. A těší mě vidět druhé rozkvétat.