Jméno a příjmení: Terezie Hejnicová

Město, ve kterém bude mentoring probíhat: Praha a online

Oblast specializace: Mentální koučink, seberozvoj, leadership, změnový management se schopností rychlé adaptace změn

Mentoruji v jazyce: ČJ, AJ

https://www.linkedin.com/in/terezie-hejnicova/

 

Proč jsem se rozhodla být mentorkou:

Protože jsem se měla možnost učit od skvělých lidí a ráda bych vracela do společnosti to co jsem se v životě naučila.

O mně:

Mám více jak 25 let zkušeností v byznysu a vedením lidí. Dostala jsem 5*hotel z červených čísel, byla jsem u zrodu startupu a přestavěla jsem činžák na hotel v Praze, založila jsem postupně 5 jazykových škol, pracovala jsem jako Headhunter a posledních 10 let se věnuji mentálnímu koučinku a mentoringu. Studovala jsem v USA, taky na FFUK andragogiku a personální řízení a následně psychologii a sociologii. Lidem se věnuji, lidi mám ráda a pomůžu vám vidět za roh, to co je skryté objevit, najít vnitřní sílu, odvahu a pomůžu vám nahlédnout na sebe a vaše okolí tak, abyste měli rychlé informace s hlubokým přesahem. Pomůže vám to uspět.

Mou další oblastí je nastavení vhodné firemní kultury. Jsem autorkou metody a nástroje pro zjištění typologie a charakteristiky 5 různých životních etap v kterých se nacházíme pro náš rozvoj. Ráda si povídám s lidmi a tak vznikl Podcast S Terezou u stolu – inspirace skrze sdílení. Otvírám otázky, na které se bojíme zeptat, není na ně běžně prostor, ale každému se honí v hlavě.

Pracuji pro bono jako kouč a mentor pro děti v Dětských domovech a pro Hospic Dobrého Pastýře v Čerčanech jsem vedla a vybrala zdravotnický personál. Ráda chodím a moje cesta do Santiaga de Compostella v roce 2017 se svými 408km byla zatím pro mě tou nejdelší poutí. Jsem samoživitelka, mám 2 děti, 1 psa, a snažím se pravidelně praktikovat jogu. Mám ještě v pravidelnosti rezervy:-) Jsem statečná, odvážná, upřímná, laskavá a chápající. Vím, že všichni jsme na cestě a všichni se snažíme, ale když jsme na to sami, cítíme se opuštěni. Já nabízím svou přítomnost, aby to tak nebylo.